Nibud Cashflow Manager

Iedereen moet snel en eenvoudig kunnen weten hoe hij of zij er financieel voor staat. Dat is waar de Nibud Cashflow Manager voor staat. Dit digitale huishoudboekje zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig een goed inzicht krijgt in uw persoonlijke financiën. Zo ziet u waar u teveel geld aan uitgeeft en op welke kosten u  zou kunnen besparen.

De toevoeging van het Nibud aan dit huishoudboekje houdt in dat u uw financiële situatie kunt vergelijken met dat van gemiddeld Nederland. U kunt een persoonlijke begroting maken op basis van uw financieel verleden. Het Nibud geeft u in het programma aan hoe personen en/of gezinnen, die zich in een vergelijkbare situatie bevinden, het financieel gemiddeld doen. U kunt vervolgens uw uitgavenpatroon aanpassen als dat nodig blijkt te zijn.

Om te bekijken of het gelukt is om u aan uw eigen begroting te houden, kunt u de werkelijke uitgaven vergelijken met de begrote uitgaven. Heel handig en ook nuttig voor uw portemonnee. Door met de Nibud Cashflow Manager te werken krijgt u dus een goed inzicht in uw financiën en kunt u bewuster met uw geld omgaan en dus ook meer geld besparen! Het programma is te gebruiken op uw eigen computer en is beveiligd. Zo wordt uw privacy gewaarborgd, net als uw gegevens.
 
 
 
© 2018 Financienwijzer.nl alle informatie over financien en bijkomende geld zaken!