Minilening

Wat is een Minilening?
 
De naam minilening zegt het eigenlijk al, het gaat over een lening welke niet zo groot is. Het gaat vaak over een bedrag van 100, 250 of 500 euro tot een maximum van ongeveer 750 euro. Dit is per aanbieder verschillend. Een minilening kan een goede uitkomst zijn wanneer u snel een rekening moet betalen zodat u nog net kunt voorkomen dat er een deurwaarder aan de deur komt. Het is belangrijk dat u dit kunt voorkomen en daarom is de minilening in het leven geroepen. Het bedrag is snel op uw rekening gestort, vaak binnen een uur, afhankelijk van de aanbieder.
 
U kunt dan de rekening direct betalen en dan gaan sparen om het geld terug te gaan betalen aan de geldverstrekker. Het is belangrijk dat u op tijd weet wat de kosten zijn en daarom wordt ook geadviseerd u goed te verdiepen in de voorwaarden, de voordelen en de nadelen van de minilening. Op deze manier kunt u zelf een passende keuze maken of dat een minilening voor u een aanrader is, of dat u beter op een andere manier geld kunt lenen of er zelf voor moet sparen.
 
Alles heeft namelijk zijn voor- en zijn nadelen, lees deze goed door alvorens u overhaast een minilening af gaat sluiten. Als u eenmaal getekend heeft, gaat u akkoord met de voorwaarden en dient u ook op tijd alles terug te betalen.
 

 
 
© 2018 Financienwijzer.nl alle informatie over financien en bijkomende geld zaken!