Ditzo

Ditzo – Dat is wel zo logisch!
 
Wie zijn we?
 
Wij vinden dat verzekeraars en banken er zijn om een positieve bijdrage te leveren aan je leven. Om je te beschermen tegen financiële risico’s en ervoor te zorgen dat je geld in goede handen is.
In de praktijk zien wij echter een heel andere beleving bij de dienstverlening. Voordat wij met Ditzo begonnen, hebben we goed geluisterd naar de consument. Eén ding werd snel duidelijk: er heerst grote onvrede en wantrouwen. Banken en verzekeraars worden gezien als grote instituten die niet in staat zijn zich te verdiepen in jou als individu. Dit heeft onnodig veel verspilling tot resultaat. Verspilling van je tijd, geld, emotie, vertrouwen en energie. Terwijl je gewoon serieus genomen wilt worden.
 
Tijd voor de klant
 
Het is onze overtuiging dat het tijd is voor een financiële dienstverlener die onomwonden voor jou kiest en breekt met de tradities in deze branche. Wij zullen naar je luisteren en met je in gesprek blijven. Het is onze ambitie om alle onlogische zaken in de bestaande dienstverlening die niet in jouw voordeel zijn op te lossen. We bieden een logisch alternatief en zorgen ervoor dat er eindelijk weer iets te kiezen is.
Niet met mooie beloftes, maar met daden.
 
Niet Datzo maar Ditzo. Dat is wel zo logisch.
 

 
 
 
© 2018 Financienwijzer.nl alle informatie over financien en bijkomende geld zaken!