Anderzorg

Ben jij iemand die niet meer wil betalen voor een ziektekostenverzekering dan nodig is? En wel goede zorg verwacht als de nood aan de man is? Bij AnderZorg kun je rekenen op een goedkope en betrouwbare ziektekostenverzekering. We hanteren geen medische selectie!
 
Laagste premie
Of het nu Independer.nl, Verzekeringssite.nl, Zorgkiezer of Kiesbeter.nl is: we staan voor de Basisverzekering bovenaan bij de laagste premies van Nederland. We houden je premie laag door efficiënt te werken. Je regelt bij ons zo veel mogelijk via internet. Dat scheelt veel gedoe.
 
Goede zorg, optimale keuzevrijheid
Bij AnderZorg profiteer je niet alleen van een scherpe premie, maar ook van goede zorg. Samen met Menzis heeft AnderZorg afspraken gemaakt met vrijwel alle zorgaanbieder van Nederland. Zo heb je optimale keuzevrijheid. We maken afspraken met zorgverleners over de prijs en kwaliteit van de zorg, maar ook over de organisatie er omheen.
 
Onderdeel van Menzis
AnderZorg is onderdeel van Menzis. Een gerenommeerde zorgverzekeraar met bijna 2 miljoen verzekerden. Bekend van tv. Kwaliteit gegarandeerd! En hadden we al gezegd dat je één van de laagste premies van Nederland betaalt?
 

 
© 2018 Financienwijzer.nl alle informatie over financien en bijkomende geld zaken!